Jag kommer aldrig mer tillbaks

Livet livet livet. Den här sommaren går så sjukt snabbt. Det är knappt så jag hinner blinka så var dagen slut och det enda jag hinner tänka innan jag utmattad somnar är "vad den här sommaren går sjukt snabbt". Jag jobbar mest hela tiden, dagarna i ända. Det är trevligt, men krävande likt de flesta jobb är. Kör bil 8 mil per dag och lyssnar på radio. Tänker mest ingenting på någonting. Har skaffat bil, mer eller mindre, beroende på hur det går på besiktiningen på måndag. Ger blod ibland och handlar mat. Äter mat, äter glass. 
Fyndar fina saker på loppis och taggar att flytta hemifrån. Fy fan vad jag är taggad på det. Men först: trean. Hörs efter det!

Minns du sommaren 2013

A juste det var den sommaren jag gick och la mig innan nio varje kväll trots massivt solljus pga utmattning juste den sommaren ja. Idag har jag jobbat min första dag. Det känns roligt! God natt!


yes hörrni

Aldrig har väl en sommar gått så fort? Har varit på Norrbyskär i snart en hel månad men minns typ ingenting. Eller jo skoja det gör jag visst. På lördag är det konfirmationsdag och på söndag åker de hem. Det känns sjukt. Trivs så bra i ledarrollen, det är och har varit sjukt givande!
 
Idag fick jag jobb på ett av mina drömföretag, är så sjukt spänd och taggad. Livet är ganska gott, förutom den eviga tröttheten! Har hela sommaren planerad. Alltså hela. Varje dag. Varje, varje dag. Gott.

RSS 2.0