idag har jag pluggat

Vill gå i åttan/nian på grubbe och lyssna på kent fast inte deras nya utan typ verkligen, vapen & ammuniton fast kanske sträcka sig till tillbaka till samtiden men tycka att "de här va lite för nytt å fräsch :S". Ha engelska med Kerstin i C164 och vara lite rädd varje gång det är tyska längst ner i korridoren. Driva svartkiosk och vara pissigt jävla asdryg mot allt som rör sig. Skolka röven av sig och gå till OK/Frendo vid varje tillfälle som ges. Hänga i UHR, ha syslöjd och i smyg hänga på innergården som bara lärare fick vara på. Njuta av solen bakom frendo ätandes snarr eller på konstgräsplanen tryckandes fryst prinsesstårta. Ibland lyxa till det och cykla till ICA och köpa mer snarr. Ha gula byxor med hål på knäna och bli skriken "BÖGJÄVEL" åt. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm *walking down memory lane och romantiserar en oromantisk tid i life*

AAAAAAAAAH

BOKAT UPPKÖRNING 3/1 NURÅ!!!!!!

Trodde jag visste vad ångest var

men så började jag spela candy crush!!! Måste få hjälp av två st att få en biljett med flygplanet!! Spelar någon? Evigt tacksam för hjälp!!!!!


Kanske min sista chans

Att se Mora träsk som barn!!!!!!!!!????????


kan INTE sova

Gick och la mig (i vanlig ordning) kl 21 men har ej somnat än. Månne ekots lördagsintervju råda bot??? Om inte så har svallet hållit fint idag (se bifogad bild) så kanske kan sova lite längre och skippa dusch helst lukta usch stå lågt i kurs


grej som slog mig att jag tänker på cirka 92% av all vaken tid:

Tvåsamhet. Slutar med det: nu pga det blir fan destruktivt. Får skaffa massa hundar istället. Förslagsvis en hop med bassetts. Igår när jag var ute och gick såg jag en livs levande och började skratta för mig själv för att den såg så jävla rolig ut. Hoppas att ägaren inte trodde jag var en crazy person utan kanske ba hörde nå kul på radion :S
                                                                             eller varför inte en med coola solglajjer??
                                                                    eller en fånigt gla                                                               
                                      Eller en som kan svara i telefon
Valmöjligheterna är enorma!!!!!!!!
 
 

I natt sov jag nästan tolv timmar

Varför e ja ändå så trött??? & varför har jag ont i huvude och halsen?? Hvarfoooor


Det är NU det händer

Har haft körlektion nu på morgonen och även bokat halkbanetid!!! Helt plötsligt känns allt så påtagligt nära!!


ge me bollen rå :/

make a gif at gickr.com
 

Angående köttskatt

Nyss hade Aktuellt en debatt om Jordbruksverkets förslag på köttskatt och då kommer hippie-kommunisterna ut i media likt ett rödstjärnestämplat brev på posten. 
 
Jens Holm, vegetarian sen 15 år tillbaka. Jaha, I rest my case u crazy hippievegokommunist. Hans galna resonemang om att det idag föds upp 80 miljoner djur per år i Sverige och att detta leder till klimatutsläpp motsvarande Sveriges samtliga personbilar är inget som biter på...
...Åke Rutgård. Åke äter minst ett kg kött per vecka. Har han planer att minska sin köttkonsumtion? Svaret är "nej, inte alls". 
Inte heller teorin att om det blir dyrare med kött och billigare med vegetabilier går Åke på. "Skönt att någon har koll på läget" tänker jag. Åke har en individualistisk syn på köttätande och tycker att det skall vara upp till var och en hur mycket kött man vill äta och tror på "ett aktivt val" från konsumenten. Han kommer med fräscha argument som att vi har ätit kött i alla tider. Han kommer med siffror också, att 0.02 promille av världens nötköttsproduktion sker i Sverige.
 
Att vi nu diskuterar köttproduktionen som helhet hör kanske inte till resonemanget, eller så är det bara så att Åke HATAR gris, lamm, fisk och fågel. Att vi sen importerar nötkött från utlandet har kanske inte heller någon påverkan. Och tanken att "många bäckar små bildar en stor stor älv" är nog inte heller värt att bry sig om. Eller så vill Åke bara få det att låta som att det är jääääääävligt (alltså jäääääääääääääävligt lite) kött som faktiskt äts i Sverige. Moving on! 
 
Jens kommer med fåniga resonemang om att vår köttkonsumtion ökat drastiskt under de senaste åren och påpekar att vi redan har infört styrmedel på andra ställen i samhället, tex inom bilismen.
 
Åke ger replik och säger att staten inte borde lägga sig i vad vi äter varpå debattledaren påpekar att man fortfarande kommer kunna köpa kött, bara att det blir lite dyrare. Då byter Åke (eller Åkis jag kallar dig Åkis om det är okej Åkis) riktning på resonemanget snabbt och snyggt till att vi borde minska svinnet av kött. 
 
Jens skriker som svar: "SÅ FAN ATT VI SKA MINSKA SVINNET ÄR DU DUM I HUVUDET, ÅKE". Skoja. Det gör han inte. Han håller så klart med men säger att det måste göras mer än så. 
 
Sammanfattat: Trots att Åke Rutegård ser ut som en lätt borstklädd fläskkotlett i ansiktet vann han debatten med hästlängder. (ps denna slutsats var ett skämt..... han förlorade eftersom hästen redan skickats till slakt för att bli smörgåspålägg :PPpPPppPppp)
 
 
En till rolig sak var att när Gabriella Cahlin, avd chef på Jordbruksverket, redogör för vad rapporten kommit fram till står det en kvinna bakom glasrutan och äter vad som ser ut att vara en hamburgare. Hon tar en tugga och slickar sig nöjt om fingrarna, inte bara en gång utan typ tre. VAD!!
how to make a gif at gickr.com

Kaffestinn

Alltså jag gillar att sova. Jag sover rätt mkt. Måste sova typ minst 8,5 h/natt för att vara nöjd och gla hela dagen efter. Alltså är detta ett sent klockslag för mig att inte ligga i djupsömn. (Seriöst kan jag sluta missbruka ordet "alltså" jag gör det i både skrift och tal det är fan sjukt). Istället lyssnar jag på doktor kosmos och spelar candy crush, ett spel jag upptäckt idag efter påtryckningar fr olika mänskor. Andra saker jag gör är att ha andningssvårigheter samt bäva inför att vakna upp i morgon då jag känner hur det har börjar *bubbla* i min tonårshy. Slut på kvällsinfo


Konsekvensetik

Lämna inte surdegen på ett maxvarmt element över natta. Konsekvensen blir att den exploderar och rinner ut trots hårt åtspänt lock. Lärdom blir att torkad surdeg på element är PISSJÄVLAAS-SVÅRT att få bort.


Saker jag tänker på ofta:

hur mitt internet-jag uppfattas. Alltså på insta och fejjan mest då. Det. Tänker jag på ofta. Hejda.


det är vinter nu

En sån dag när man vill gå ut och gå men så var det -25 grader celsius utomhus. Jaha. Det är alltså sju grader kallare än i en genomsnittsfrys. Jaaaaahaaaa. Känner mig förvirrad och handlingsförlamad. Det enda jag vill göra är typ att äta glass och se på TV men så kommer livet emellan och sätter käppar i hjulet för de planerna.

Älgmamman, hård men rättvis


Hälsningar från 10-talets deppigaste middag


Vem sa att -18 inte är balleväder

Soft.


Fick tillbaka min telefon idag

Frågan att ställa sig nu: är jag värd den/något???? Återstår att se. Hej då förhoppningsvis för allti.


Här är en bild på mig

En bild på mig där jag håller Siris katt på ett oerhört oergonomiskt vis som Emma har tagit. Jag tänkte outa en grej. Jag är katträdd. Detta för att det inte går att läsa katter på samma sätt som hundar. Hundar visar ilska/rädsla med kroppsspråk, ansiktsuttryck och svans. Katter visar det genom att bita av en fingret och trycka in klorna i ens hud. Rätt som det är har man ingen arm kvar och man ba. va hände. jaha en katt blev arg på mig. ok. ps inte denna katt den var snäll

Livet

Ska ut i vinterlandskapet nu, utan möjlighet att ta cheesy naturtrogna bilder för att lägga upp på insta. Hur ska detta gå? Hur ska jag klara mig utan att visa för alla vad jag gör och få den dagliga dos uppmärksamhet? Leva i nuet? MEN JAG VILL INTE :((((((((((((( Så här ser det ut genom Photo Booth. 
Alltså soligt, -14 och krisp i luften. Så. Då var det klart.

Är i Saxnäs nu

 Det är 9 grader inne men jag har en värmefilt så allt e ok.

Tips!!

1: tips om kärlek 2: tips om killar 3: tips om tjejer  4: tips om hur man får bra betyg 5: tips om mat.
 
1. Tips om kärlek: Kärlek kan man få i olika former. Fr kompisar familj djur och andra. Mitt tips e att om du vill ha kärlek måste du ge kärlek. Lyssna på denna låt för inspo!!
 
2: Tipset här blir att vad du än gör skaffa dig ALDRIG en farlig kille som behandlar dig dåligt utan istället en lite smånördig kille med bra betyg som går på midgårdsskolan. Finns många att välja mellan har jag hört av en säker källa.
 
3: YES ska tipsa om hur man bäst haffar dem eftersom antar att det är det som är målet. Haffa dem på klubben fredag, lördag och söndag, haffa dem med pitbull terrier och haffa halvflummig tjej på pizzerian. Vill du ha mer tips och inspo lyssna på denna låt.
 
4: För mig har betyg alltid varit en big deal men beroende på det psykiska välmåendet går det bättre/sämre i skolan. Bra betyg i all ära men viktigast är ändå att man mår bra och känner sig tillfredsställd, för jag tror att det inte är förrän då man kan bita ihop ett tag, skärpa till sig och jobba röven av sig i skolan. Bra pepplåt här :P
 
5: Mat avnjuts bäst i gott sällskap som t.ex. igår när jag var på VIktoria och åt trerätters (!!!!!!!) med min hela familyn samlad för en gångs skull! Vi pratade om vad för låtar vi skulle ha på våra begravningar och jag började gråta. En munter stämning med andra ord, älskar er alla även fast ni e så speciella!! Här e osexiga bilder jag tog med pappas telefon pga att min är på lagning:
ps förrätten var godast höll på att dö när jag åt den åååååååå vad god den va.
 
Andra tips på mat: bröd är gott. Igår gjorde jag ett surdegsbröd med råg-, vete- och dinkelmjöl, färska fikon, valnötter och russin. 2 die for förutom att jäsningen fallerade :/ Vill ni ha recept: ring mig eftersom jag ska är på väg till Saxnäs i detta nu (skriver detta på en buss :O ;O) och tänkte leva ett hyfsat teknikfritt liv utan dator och iPhone. HEJDÅ

Mormor, 89 år har blivit med iphone

Stolt i barnbarnshjärtat!


det var kul!

LOVE att skriva tipsinlägg, vad vill ni mer ha för tips??????????

Fick en fråga om hur man plankar med bankkort

Hej!
 
Att planka med bankkort är ingen konst! Det är en bra grej att kunna om man ska ta sig kollektivt genom staden utan att innan veta att man skulle göra det och därmed inte har med sig busskortet. Man plankar på samma sätt som när man har ett busskort att planka med, fast man håller för streckkoden som på bilden nedan:
how to make animated gif
Då ser det ut som att du håller i ett vanligt busskort, då baksidan på busskorten ju också är vita likt nyfallen snö! Man gör som vanligt när man plankar med ett busskort, bara att man inte behöver vara rädda att det ska börja pipa. Du går helt enkelt bara förbi kortläsaren och håller upp kortet och går in. Ibland hojtar busschaufförskan/busschauffören till och säger att det inte pep och då har man ett sms förberett med en biljett som man snabbt slänger iväg och visar upp med ett leende på läpparna! Om du har ett busskort med dig är det bara att hålla handen för och inte vara för nära själva kortläsaren, och om du blir tillsagd är det bara att betala!
 
Fyra tips på hur man enligt mig plankar bäst: 
1: Ha musik i öronen. Eller prata med någon i telefon. Eller ha i alla fall hörlurar i öronen.
2: Se tonårstrött ut.
3: Gå helst på sist av alla som kliver på, slink före någon som betalar med bankkort och därmed har förarens uppmärksamhet eller gå i mitten av en folksamling.
4. Håll alltid koll efter kontrollanter då det blir en otrevlig kostnad på 1200 pix om du haffas. 
 
Läs mer på planka.nu!

RSS 2.0