livet jag lever

 livet jag lever är inte ett värdigt liv pga så fort jag slarvar lite med penicillinet får jag svinont i halsen och en smygande känsla av öroninflammation. När jag knaprat klart dessa piller ska jag kolla upp denna shit för så här drygt en och en halv månad senare är det inte så jävla episkt. vill antingen skära av från halsen ----> huvet eller skjuta det. de e en bra lösning.
ANCZ0n on Make A Gif, Animated Gifsmvh *fräsht röd*. annars idag har jag solat (därav den lätta falurödtouchen), klippt mig (därav den fräscha frippan) och varit på stan med mamma och gjort massa ärenden samt köpt lite kläder å e så himla nöjd med denna episka sommardag!!!!!! älskar att vara ledig och nu har jag varit ledig i tre dagar och carpat de så himla väl!! mmm!!!!! i kväll ska jag tvätta för första gången på en månad och taggar det lite för mkt för att det ska vara normalt. peace out och glöm inte att dricka vatten kramis

jag går runt ditt kvarter

I morse spontanbokade jag en resa till Stockholm och nu sitter jag här i en lite väl kylig tågkupé och rullar snart in i Sundsvall, på väg vidare söderut. Det känns skönt att få frysa lite, något som blir alltmer sällsynt i den pågående svenska sommarvärmen. Ryss-, syd- eller centraleuropeisk värme, mig kvittar det. Svettigt nå djävulskt är det i alla fall. Det har varit trafiksvårigheter i höjd med Hudiksvall och vi kommer förmodligen inte köra in de 20 minuter vi redan är försenade.
 
Jag gör en stockholmslista på Spotify och offlinear den till telefeonen via SJ 3000 något skraltiga trådlösa nätverk. Musiken osar mestadels 2009 och jag låtsas att jag går på högstadiet, eller något i den stilen. En ung Winnerbäck låter hälsa att allt nästan är perfekt, jag tycker Winnerbäck inte kunde vara längre bort från sanningen.
I jakt på mitt försvarets hudsalva skär jag mig på matkniven jag tagit med för att äta min medhavda matsäck och jag tänker att det var då själva faan vad ikea gör sina bestick vassa. Maten var god, resterna från trerättersmiddagen är redan mystoryade, för tänk om någon hade missat den värdefulla informationen. Kaos. Hade utrbrutit. 
 
Det känns så jävla bra att lämna Umeå. Det känns så jävla fint att få resa lite, se något annat och att snart i princip helt klimatneutralt tagit sig de 65 milen som krävs för att få andas stockholmsluft. Jag har ingen hemresa bokad, vet inte om jag kommer hem för att kunna supa mig redlös på trästocksfestivalen men tänker att det säkert kommer fler tillfällen att supa sig redlös. Stockholm eller Skellefteå, det är ändå typ samma, båda börjar på s om inte annat. 
 
Det känns så himla krystat att blogga och jag känner mig aldrig töntigare än när jag formulerar saker förmodligen med helt fel tempus men det känns skönt att få skriva av sig och eftersom jag inte riktigt har självdistans nog att skriva det för hand i ett block jag inte har får det här väl duga. 
 
Peace out mvh melankolins högborg

själsligt sommarregn

Firar tre veckor av sjukdom idag. Har konstaterad halsfluss och hela jag är nedsatt. Orkar inte ens gå ut och gå pga för sjuk. Ligger under täcket och gonar mig i halsont, ångest och limbo mellan inget och inget. Trodde att jag skulle må mycket bättre, och inte tvärtom. Skrattretande uppgivna jävla liv. I morgon ska jag jobba, firar med en bild på en ko.
 
 

RSS 2.0