en dum dag att dö på

alltså jag har fått nå galna utslag över ben och fötter, har haft feber från och till och lite ont i halsen, är ganska yr d känns som att jag är lite lite full och har tagit lite lite lustgas åååå ringde sjukvårdsupplysningen å de ba aa ring vårdis i morgon men om du får hög feber eller kräks ska du åka in akut å ja ba :)))))) har jag cancer :)) har jag ebola :)) har jag fått utslag pga allergisk mot rasister :))) vet inte :)))) 

sommaren i för stora bilder efter studenten utan inbördes ordning

Åkte till Stockholm och drack sommarens drink med fina.
Hälsade på min svingamla mormor. Hon e 180 år gammal.
Bakade bröd
joabbade svinmkt på glassbonden och costas samtidigt det var epic fick ingen ångest
jag var sjuk väldigt länge
huggis kom på visit på jobbe
jobbade sönder
solade å badade me besti
åt episk surdegspizza i obbola med annie som nu är på andra sidan jordklotet #whatup
sov över på jobbet en gång pga så less på att köra bil 8,4 mil varje dag. fatta att jag körde bil 8,4 mil VARJE jobbdag hela sommaren är jag sjuk i huvudet. ja. badade i alla fall i älven som var jättevarm pga det var jättevarmt jättelänge och jättesoligt.
åt jordisar
fotade kor
mer brö
hade episkt svall (!!) och hängde med min äldsta kompis. hon e också 180 bast. fast ser fräsch ut för sin ålder. 
firade midsommar
fotade mer kor. har orimligt antal kobilder. älskar kor. 
kolla fina!!!
matchande på Kii
va fortfarande sjuk
gjorde epic dinner
åkte till sthlm igen och hälsade på mormors 86-åriga lillebror. på bilden är det mamma. hon är bara 52. ture var bara 10,8 år. 
världens hund. sörjde intensivt en vecka, men så fort jag ser bilder gråter jag av saknad. fina fina. 
häng me syrran
ture fick träffa iris
 

Ture

Typ 13 timmars hund- och hopplöshet har passerat. Det känns så jävla sjukt att han är död. Orkar inte vara en sån som sörjer husdjur på internet pga dödstöntigt men lovar här dyrt och heligt att aldrig mer raljera över fenomenet för alltså faan vad ont det gör. Elva år. Jag var åtta år när han kom till vår familj. Så sjukt jävla många minnen tillsammans. Och klart det gör ont, även om han nu ~bara var en hund~.

Det är så jävla speciellt, att veta att någon ska dö. Inte huxflux i en hjärtattack utan genom en medveten injektion. Att hålla i någon som betytt så otroligt mycket under så lång tid i famnen och veta att det som injiceras här kommer göra att ditt hjärta slutar slå. Att känna hjärtat stanna. Även fast det förmodligen var för hans bästa så finns det ju något inom en, något typ av evolutionärt beteende som skriker att det är fel. Din flockmedlem dödas, och du gör inget åt det. Det var du som bestämde det. Försöker tänka rationellt men det går sådär så här på kvällskvisten.

Att lägga den lelösa kroppen i ett badlakan för att sen lämna honom där. Eller ja. Det är ju inte han. Det är bara en liten lurvig kropp som hans själ i elva år huserat i. Det känns oväntat jobbigt att veta att kroppen ligger i något kylrum i väntan på kremering. Sjukt underlig känsla, det är ju som sagt bara en kropp utan själsligt innehåll.

Under hela dagen som gått har jag som känt hans närvaro, det känns verkligen inte som han är död. Det kommer det nog inte kännas förrän långt från nu. Känslan av att han är i rummet bredvid,  sover i soffan eller tuggar på ett ben i köket. Fast det gör han ju inte. Han är ju död. Eller det är han kanske inte heller egentligen. Det är en klyscha, men ändå så sant. Att han lever kvar inom en. Bara att jag aldrig kommer få känna hans lukt eller ens träffa honom. Fkn piss hell shit pooop känner jag bara.

2003 25/3 - 2014 1/9

Jag kommer att sakna att inte höra tassande steg när jag kommer hem. Jag kommer att sakna att hämta tidiningen tillsammans med någon som bär den från dörren de fyra metrarna in i köket och är svinglad för att få hjälpa till. Jag kommer att sakna att lukta på trampdynor att klia bakom öron. Jag kommer att sakna två stora bruna slukande ögon och en svart blöt nos. Jag kommer att sakna grävande tassar i soffan, blöta pussar på kinden. Jag kommer att sakna att vakna upp, gå ut i vardagsrummet och klappa världens finaste gråa pudelpäls innan jag går till skolan.
 
Jag kommer att sakna en bästa hundkompis som alltid, alltid, alltid finns där. Som inte finns här. 
 
Ture. Tack för allt. Jag saknar dig så jävla mycket.
 
Nu: bildbomb. Jävlar vad många selfies det blev ändå. 
 
Diskuterar viktiga frågor över ett glas.
Hänger med kompisar.
Har en jävligt lång nos.
Älskade semlor.
Älskade å ta seflies me mig skoja
Älskade att strimla sönder födelsedagspaketspapper. 
Älskade att äta sopor. Och bajs. 
Älskade å va på resande fott
älskade fan å chilla laoz i soffan
älskade å va med på signes student
älska å åka bil
älska å bada
älska höns
älska fan victor
älska å åke båt
älska å strike some poses
älska å va tandlös pga dålig munhälsa pga fått äta så satans mkt frukt under hela livet
älska å mysa framför tvn
älska å va i saxnäs med mig å ta posebilder
älska fan å kissa mest av allt efter ost
älska kottar
älska å kolla i hål
älska mamma. och dans. 
 
älska å va jungfru maria
älska å va på balkongen å spana in andra hundar
älska å ha långt vackert hår
älska å lyssna på musik.
älska att vara med mig.
 

RSS 2.0