Djävuls

Varför somnar jag så fort jag ska plugga naturkunskap???? Svaret e för att det är SKITTRÅKIG kunskap att veta om t- och m-RNA :((((( fick tydligen min gymnasiegång utökad med naturkunskap 2 också! Tagga!!!!:)


skolisskolis

Jag har fått veta preliminärslutbetyg i tre ämnen samt faktiskt slutbetyg i två. Är hittills nöjd. De ämnen jag inte fått veta är naturkunskap, matte och musikteori = tre akilleshälar. I morgon rockar jag mattenationella, i helgen ska jag ta igen två års musikteori samt göra en avslutningsuppgift i NaK och plugga till ett läxförhör och sen är det över. Hela tvåan. Allt. Slut. Och det. Det ska bli SÅ JÄVLA NICE men nu: tbx t mattebokn skoja ska sova :P gonatt

ang slutspurt i school

 
skrev långt men orkar inte formulera något värt så jag raderade allt å skriver detta istället. har mattenationella på torsdag och vill dö, inte för att jag inte kan allt så bra som jag borde kunna det utan för att jag får ångest av ingen anledning på grund utav det. döden.

aktuell känsla just nu:

Denna:
 
Här har jag gått och slappnat av eftersom jag trott att vi inte har något i skolan, typ. Det visade sig vara asjävladyngfel. Har i alla fall gjort bort engelskanationella idag. Har kvar: muntliga och skriftliga mattenationella, en fördjupningsuppgift i naturkunskap samt ett försök att få E i gehörs- och musiklära. Känns kul när man helst inte vill anstränga sig i NÅGONTING ALLS!!!! Woho/weho/tjoho/LOL.

snart är det över

Det är fan sommarlov om en månad!! Ute är de sista snödrivorna på upphällningsstadie och det är ändå hyfsat varmt för att bo så pass nära polcirkeln som vi gör. Skolämnena checkas av ett efter ett och livet känns lite härligare för var. dag. som går. hej. då./ king of betting

Dansen före döden

Saker jag gjort idag: 1. Promenixat. 2. Fyndat flyg till Stockholm för 315 kronor till Signes student. 3: Nästan läst ut Torgny Lindgrens Ormens väg på hälleberget. 4. Gråtit lite för att kombinationen Thomas Stenström och Torgny Lindgren blev.... för.... överväldigande??? Tydligen??? här e ja idag
trött o sne?? nä nu åker jag och jobbar

Första maj

Glad första maj. Idag gick jag över rådhustorget när socialdemokraternas lilla orkester spelade internationalen. Då kände jag hur mycket jag älskar Sverige. Jag älskar Sverige. Det är fan det bästa landet i världen. 
 
I morgon är det skrivdelen i engelskanationella. Det vill säga det provet som hela betyget i kursen baseras på. Jag är så jävla trött och nollställd i sinnet. Vad e detta ens.

RSS 2.0