Ture

Jag har alltid tyckt att de som sörjer sina husdjurs bortgång offentligt borde ta sig i kragen, sluta böla på sociala medier och ta sig själva samman. Det är ett djur som har dött, inte en människa. Nu när det typ eventuellt mest troligt kommer hända mig om förhoppningsvis typ två år eller kanske i morgon inte vet jag med den där jävla hunden vill jag ta tillbaka allt ont jag sagt om folk som sörjer sina lurviga vänner på world wide web. Jag vet inte vad jag kommer göra om ture skulle dö nu. Jag var 8 år gammal när han kom till oss. Vi har gått igenom så jävla mycket tillsammans. När jag var 11 och signe bråkade skiten ur mamma och pappa och skrek och ture kröp ihop till en liten boll och jag tog in honom på mitt rum och klappade honom för att lugna ner både mig och honom. Alla promenader i slask och duggregn, alla välkomnanden hem från skolan. Han har alltid funnits där. Och snart gör han inte det. Och då kommer jag förmodligen lägga ut en film på youtube med fingerspelsgitarr, bilder där han hoppar i sommargräs och med lama övergånger mellan bilderna samt någon typ av lam skrift i ett fult typsnitt. Tills dess. 
 

sommaren i för stora bilder fram till studenten

Demonstrerade i fina, fina röda Umeå.
Dressade upp mig för pappas 50-års kalas. 
Cyklade till Midgård.
Gick i skolan, hade betygsångest och försökte sminka mig äldre än vad jag är. För att komma in på systemet. Skoja.
Åkte till paradiset på jorden/Saxnäs.
Grävde potatisland.
Åkte tillbaka och vips var Ellen också gammal.
Käkade frukost med gullisar.
Hängde med Laleh vid havet.
Släppte ut kor och jobbade min första dag på Glassbonden. 
Drack dirtys på båten.
Cyklade lite till. I regn. Och tog selfies under tiden.
Åkte till Glassbonden med mu3a/b.
Pussades bland annat med hundar. 
Hade min sista svenskalektion med Jonas och kände väl mest att: jaha e de över nu
Åkte till Sörfors och adopterade in mig själv i det giderska gammelsamfundet. 
Drack kokoscider med en röv apa. 
Innan jag visste ordet av var jag #vinefamous
Häggen kom.
 
Hade ett jävla sinnesstört svall.
Alltså kolla!!!
Gick på brödkurs och lärde mig massa mer om surdegsbröd.
Minns ej när eller var denna bild togs lol.
Drack fler dirtys tills jag kom på att jag ju kan göra lika goda hemma. Köpte ingredienser och en mixer och ett måttglas och vips så var den sommaren gjord.
Mamma fyllde år.
Åkte till mösspåtagning.
Här är jag och ngn man
Här e ja å mimmi å maria
här e ja mando å emma
 
Vi målade studentflakslakan.
Sa hejdå till Midgård och grät en skvätt.
Va arga 
blev glada
Hade så mkt okontrollerat pirr i kroppen denna dag som jag inte visste hur jag skulle diskutera. Hade inga förväntingar alls på studentdagen men alltså det blev rätt fett.
Tog den jävla studenten i nackskinnet, drämde ner den i backen och sa NU ÄGER JAG DIG ditt lilla studentdjur
 
Här är min äldsta kompis i hela världen. Hon heter Elin och är 184 år gammal men sminkar sig mkt skoja lol du är bäst brudn
dinos
 
Fekkade lös :P :P :P på taket
Solen var uppe när jag kom hem och då gick jag och la mig.
 
 

dubbel margarita

om en med MARGARITA menar VACCINERING pga dubbelvaccinerade mig idag för en ORIMLIG summa pengar har fett ont i armarna och dödsryckningar. KzI4k2 on Make A Gif, Animated Gifs
ska även äta *levande vaccin* i tablettform som en kan bli lite sjuk av. har ju inte lust å va lite sjuk någonsin pga klar med den skiten. i morgon börjar jag jobba igen. det ska typ bli.....ganska gött...saknar glassbonden lol.
 
 
 
 
 

d e nice

Sommaren 2014 kommer att gå till historien som den sommar som av alla somrar slunkit genom fingrarna snabbast, utan att ha givit tid för att ens blinka. Har jobbat fan hela sommarjäveln, vilket ju varit trevligt det också men jag vill ju sola å bada å inte bara glassa. En vad som käns för tillfället klen tröst är ju dock att jag, Mimmi och Moa åker till Asien om ganska exakt två månader. Innan dess ska jag jobba klart tre veckors jobb och efter det en massa operakörsjobb och mellan det tänkt jag klämma in saxnäshäng och ev fjällvandring pga är så jävla taggad på fjäll. Det sjukaste av allt är väl kanske ändå att trots att huvudet känner att det börjar bli dags för skolstart efter sommarlovet så finns där ingen skola att gå till. å d. d e nice.
 
keep yoloing
 

RSS 2.0