Saxnäs

Älskar som bekant att vara här. Gör inte så mycket mer än att kärra ved och äta god mat. Igår köpte jag torkade trattkantareller av en tant utanför konsum och gjorde en paj med dem, älgfärs och västerbottenost. Det var så jääääävla gött. Utanför konsum satt också en man och spelade dragspel. Sorsele alltså.
Förresten tänkte jag lansera min surdegsblogg nu!!!! Istället för att envisas med att instagramma varenda lilla bak jag gör tänkte jag dokumentera processen på annat håll, dels för mig själv men också för de som är intresserade. Den är ännu i startgroparna, och kommer att uppdateras varje gång jag bakat något gött. Alltså sporadiskt. Kolla här om du vill kolla! 
 

Studenten

Här e lite blandade pics från studenten. Jag hade en svinbra dag och kväll, är hur nöjd som helst och fan vad vi är bra. Här följer olika bilder i olika ordning i olika storlek tagna av olika människor men bland annat Maja, Elin, VK, morbror Johan och säkert en och annan klassis. Tack! 
 
 
 

sjungom studenten????

I övermorgon tar jag studenten. Det känns på ett sätt helt sjukt och osannolikt men också helt odramatiskt och lugnt, som vilket skolavslutning som helst. Jag vet inte varför jag har sån jävla ångest, eller den har väl mer övergått i ren och skär panik. Jag har jobb hela sommaren och planer till hösten. Det borde kännas lugnare än vad det känns, men ändå går jag runt och glömmer bort att andas. Bakar bröd, gör paj och jobbar på Costas för att tänka på något annat för en liten stund. Går ut och super som sig bör i studenttider, i början mest för att det kändes obligerat men numera även för att det är gött att vara full (mvh fullejag:P). 
 
12 år i skolan. 12 av 19 år har lett fram till... vadå? Ett betygsdokument. Ett betygsdokument jag förvisso ska känna mig svinigt stolt över, men samtidigt är det en klen tröst när livsångestens vindar viner kring öronen (mvh högstadiepoetsjag:P). Försöker att inte vara bitter över att jag läste teater istället för naturkunskap 2 (LOL-dåtidsjag:P) men i en större kontext vet jag ju att det är 1 st skitsak. Ååååååååååå det är en så jävla spännande tid men jag känner mest för att ligga i en kall säng med täcket draget upp ovan huvudet.
 
Det är svinvarmt. Det jag gör mest är att svettas kopiöst mycket varje sekund av life och gå runt och försöka att fortsatt ha en cool fasad (ordvitsarjag:P). Har ingen koll på hur de kommande två dagarna kommer att se ut, hoppas det löser sig lol. Allt känns bara så okontrollerbart och jag flyter med som en död, varm och uppsvullen fisk. Skål på det.
animated gif maker


RSS 2.0