0k1

Okej ni hade så bra tips till teoriprovet och det gick så bra, vad ska jag tänka på inför uppkörningen????!!!!!! Plz help!!

Balanserar mellan trygghet och panik!!!

Jag ska skriva teoriprovet i morgon och känslospannet inför detta är MILSLÅNGT!!!!! Kastas fram och tillbaka i 80 km/h vilket också råkar vara den högsta hastigheten för tung lastbil får köra på landsväg eller motorväg (och var det med släp eller inte och släpet ska vara utmärkt med gula lappar) och ALLT ÄR BARA ETT VIRRVARR AV INFORMATION I MITT HUVUD om ljuskombinationer, maxhastigheter, bruttovikter och mönsterdjup!!!!! Jag tänkte att "jag som har pluggat så JÄVLA mycket måste ju ändå klara det GALANT jag som säkert är ovanligt duktig på att plugga" men idag sa Linnéa att hon också hade pluggat svinmkt och tyckt d va skitsvååååårt åååååååååå jag är så spänd på hur detta ska falla ut!!! 

har haft en bra införfödelsedagsdag

Idag har jag ätit på Costas med Mamma och Vicke samt fikat semlor med folk i två omgångar och även planerat resan till Hemavan. Har även blivit utsatt för *näthat* men mår ok. 
Tänk att det finns en man som heter Nils där ute som läser en artikel i tidningen om en random kille som fyller 18 år och blir så upprörd över språkbruket att hen måste skriva en kommentar om det på Västerbottens Folkblads hemsida. Att någon har satt morgonkaffet i halsen och utbrustit "Nej nu!!!!!!" och gått in på nätet för att skriva några rader om sina aggression. Jag blir nästan smickrad att det är någon som orkar ta sig den tiden, bara för att försöka sätta mig *på plats*. Det gjorde min dag i alla fall. Om två timmar och 20 minuter är jag inget barn längre hejdå

18-listan, nu även spridd till den stora massan

http://www.folkbladet.nu/355167/22-plus-for-18
 
 
ps ska sluta vara en sån media-/uppmärksamhetshora sen men INTE ÄN kanske på lördag kan jag sluta ok ds

SNARTON SNARTON SNAAAAAAAAARTAAAAAARTOOOOON

Jag blir myndig på tisdag. Jag blir faan myndig på tisdag. Jag kan inte ens förstå det själv, det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det!! Jag har sett fram emot att fylla 18 så jäääävla länge att det inte ens är rimligt. Skulle kunna säga att d e ORIMLIGT fattar jag inte d jag slösar bort min tid din tid jag är helt respektlös mot mig själv pga har plågat mig själv så länge med dessa tankar om att en gång bli vuxen svart på vitt. Och nu. Nu är det så SATANS nära. Om ynka 25,5 timmar händer det. AAAAAAAAAH!!
 
Detta kan komma att bli den MEST händelserika vecka i MITT LIV NÅG ON SIN. Eller i alla fall hittills. Bli myndig och (förhoppningsvis) ta körkort. På fredag vet jag om det går vägen (hö hö hö vägen :P ) eller inte. Jag kommer be till Gud innan jag gör båda proven, på riktigt så kommer jag att be till Gud för att be hen hjälpa mig igenom. Satan alltså. Är så spänd. Nu kör vi vecka nio 2013 WOOOHOOOOO!!!!!
 
sista bilden ni får se på mig som BARN ser ut : så här
 
ps alla norrlandsbor läs tidningen i morgon ds

Searching for suger man

Åh rapports rubriksättning <3


Ledsen ikv

Pga 1: finnar och 2: måste stretcha vaderna efter jobbkvällen å d gör så ont ;(()


Rutger mumsar risgrynskakor

GUD vad jag inte gör någonting nu för tiden. Går i skolan, kommer hem från skolan och ser på tv hela kvällen samt äter frukt och oroar mig för kommande prov och uppgifter som inte är så överhängande som jag kanske vill få dem att verka. Tänk när man gick i nian och trodde att allt skulle vara mycket roligare på gymnasiet. TÄNK VA FEL MAN KAN HAAAAAAAAAAAAA ägd 15/16-åriga jag. I morgon ska jag jobba. Precis som alla andra helger. Skönt. Då slipper jag tänka på vad som händer i helgen i alla fall. Vänliga hälsningar, kmr dö som nykterist och ensamvarg. Nu ska jag trycka i mig kvällens tredje banan, borsta tänderna ååååååååå gå å dö/lyssna på Bo kaspers eller deportees elr ngt annat soft hejda

Tyckte om VK bättre

För vf bjöd på inte på fika. *besviken*


NURÅ

Har ingen ork att göra någonting!! Har musikhistorieprov på fredag men: orkar inte plugga. Är också skitjävlapissnervös inför teori- och körprov vilket jag inte trodde att jag skulle vara. Åååååååååååååh kan det inte bara bli fredag nästa vecka så att denna eviga väntan tar sluuuuuuuut

Somnade kl 21:15

Vaknar av mig själv 06:30 m skönt utvilad å glad :)) men gäspar lite enda hihi


Om jag säger som så

Min 18-årsdag kommer inte gå umeåborna obemärkt förbi. Det. Det kan jag allt säga.


Alla som äter industrikött titta HIT

http://urplay.se/Produkter/170958-Varlden-Alskade-kott 
 
Tryck på länken. Lägg 53 minuter av ditt liv och lär dig något värt. Allmänbilda dig! Kunskapens ryggsäck är lätt att bära!!!

SERIÖST

Ska jag tolka detta som dödshot???? Mitt namn nämns ett ORIMLIGT antal gånger i denna text. Vad!!!!!


Kishti engagerar sig fackligt

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du ville bort du ville ut, aldrig sen aldrig förut

Jag är rätt duktig på att inte reflektera över situationer. Jag kör hellre på, sticker huvudet i sanden alternativt borrar ner det och rockar tills det inte längre rockas kan. Nu kan det inte rockas längre. Är så satans less på vinter, snömodd, drivbildning, -10°C, köldeffekter, kallstarter. Less på ständiga mörka moln ovanför skallen som stavas skoluppgifter och betygsmatriser. Less på att oroa mig inför stundande matte- och naturkunskapsprov. Less på att körkortet känns som ljusår bort, trots att jag förhoppningsvis har det inom knappt tre veckor. Sportlovet känns också märkligt avlägset. Vill bara till Stockholm nuuuuu.
 
Annars? Har jobbat i helgen, det gick bra. Det är rätt skönt att jobba. Dels för att jag får en anledning att inte plugga vilket ju är skönt och dels för att jag måste släppa allt annat jag har i huvudet i några timmar för att kunna fokusera 100%.
 
Kan också uppdatera om att 70 days challenge går utmärkt. Är bakverks-, sötsaks- och sliskfri sen 10 dagar. Sammanfattat har jag fyra saker i mitt liv just nu. 1: Skolarbete. 2: Jobb. 3: Körkortstagande. 4: 70 days challenge. Det firar vi med en natts sömn. Hejdå.

18 dagar till 18

Firar med att publicera listan jag under många månader och år filat på för att sammanställa det BÄSTA med att bli myndig. Om ni har saker att tillägga: please do!

Grejer som är bra med att fylla arton:

Det bästa:
Körkort

Ekonomirelaterat:
Välja bank
Bankdosa
Kort att betala på internet med

Drogrelaterat:
Gå på klubb
Gå på bar
Snus
Cigg
Öl
Vinprovning
Ölprovning
Beställa alk på restaurang
After work-öl

Övrigt:
Ikea familykort
Rösta
Spela på trav
Spela på sport
Köpa lotter(!!!)
Tradera
Ge blod
Svart bibliotekskort


Vad jag gör i livet nu

Äta sova plugga plugga äta sova plugga äta sova plugga plugga. Fast idag har jag även sett Kristian Anttila och varit på begravning. I helgen jobbar jag men sen efter det blir det aaaaaaaatt äta sova plugga plugga sova plugga äta sova


Idag var en bra dag

Detta tack vare 1: bra hy, tror det är tack vare 70-day challenge och 2: annorlunda svall


annarsrå

Jag har rätt mycket i skolan just nu. Matteprov, naturkunskapsprov, svenskauppgift, engelskauppgift och om några veckor även en etikuppgift och ett kuturhistorieprov. Trots detta känner jag mig rätt lugn. Är fokuserad, skärpt och förvånansvärt motiverad. Det känns bra.
 
Just det, sen har jag gehörs- och musiklära också. Det glömmer jag alltid bort (ps förtränger). Jag tycker om alla ämnen i skolan. Jag känner att jag får ut något av alla lektioner/ämnen. Förutom gehörs- och musiklära. Det är bara fram till sommaren vi har det och tills dess får jag försöka härda ut. Med att var tredje gång skolka, sjukanmäla mig och ha faktisk närvaro. Jag bryr mig inte om jag inte får godkänt för jag är så satans duktig på mycket annat. 

en lista!!

Är du allergisk mot något?

Alltså jaa allt med päls dvs katter hundar män och marsvin :/ Var också allergisk mot nötter när jag var liten men är typ inte d längre??? Har inte reflekterat över det ens??

Brukar du skratta för dig själv?

Om jag får ett kul textmeddelande elr om jag läser ngt kul på internet JA

Är du beroende av något?

Kaffe.

Vad står det på ditt senaste inkomna sms?

Oki, säg till när du är här utanför så kastar jag

Vad har du för mobiloperatör?

Halebop eftersom att det är ENDAST halle och telia som fungerar utanför rådhustorgets gränser!!

Brukar du googla?

men va :S

Har du varit kär någon gång?

Ja :S

Hur ser din drömkille ut?

Söt, fint mjukt hår, snäll och gullig :D

Har du kysst någon den senaste veckan?

Kysste Flizan franskt alltså två kindpussar men annars: nä

Hur svarar du i telefon?

Hejreegustaf

Vem ringde dig senast?

Flizan när hon ville ha en nyckel eller pappa när han sa att jag skulle få 2 lax bara så där???? bjuder på första rundan /kung i baren

Hur många kuddar har du i sängen?

Fyra. En stor med bra konsistens, två relativt stora mjuka och en platt jävel. Just the way I like it.

Brukar du komma i tid?

Alltid överallt alltid. ps inget skämt

Mår du bra?

Jag antar det. Ups and downs men generellt: bra. Bor ju i en välfärdsstat (än så länge :O :O ) och har tak över huvve.

När blev du fotad senast?

Ja när fan var det. Fotade mig själv senast med Klaras telle igår.

Hur känner du dig nu?

Lite rastlös kan denna lista ta slut ngn gång så jag får gå ut och carpa solen åååååååh

Är du smart?

Ja det tycker jag. Hyfsat allmänbildad i alla fall. /jante

Hade du en bra kväll igår?

Jobbade två timmar, drack kaffe lite vin och hängde runt. En helt ok kväll.

Vad dricker du helst till frukost?

Har ju samma frukostrutin varje morgon, kväll som vardag. Alltså: surdegsbröd med smör & ost, smoothie och kaffe i ngn form. Så d isf.

Är du blyg?

Nä det är jag inte. Ibland orkar jag inte vara spexig och då kan jag bli tyst men oftast är jag inte tyst.

Vad gör du imorgon?

Gå i skolan, bjuda min klass på fika plugga plugga plugga

Vad är det värsta du vet?

Osäkra killar som inte vet var dem har sig själva och istället lever ut sin osäkerhet i agroness. spänn av ba.

Vill du gifta dig?

JA lätt!! Fast tänker så här: håll d enkelt

Gillar du att dansa?

Dansar ej nykter :P

Tycker du om sushi?

Skitlängesen jag åt d så vet inte

Bor dina föräldrar tillsammans?

Nej och det är väl en HIMLA tur!!

Senaste låten du lyssna på?

Jens Lekman - någon låt

Vad skulle du behöva nu?

1 dusch, 1 liv och 1 prommis innan p-möte.

Gillar du någon just nu?

tror jag inte vaaa

Gillar någon dig just nu?

tror jag inte vaaa

Vill du vara singel i sommar?

frågan e listan om DU vill va singel i sommar va va va 

Tycker du om din längd?

Hade inte tackat nej till 5-7 cm längre men vad gör man med dvärgar till förfäder??

Din jobbigaste tid i livet?

övergång barn-tonåring isf

Din bästa tid i livet

Jag är 17 år hur ska jag  veta det??


RSS 2.0