Fick en fråga om hur man plankar med bankkort

Hej!
 
Att planka med bankkort är ingen konst! Det är en bra grej att kunna om man ska ta sig kollektivt genom staden utan att innan veta att man skulle göra det och därmed inte har med sig busskortet. Man plankar på samma sätt som när man har ett busskort att planka med, fast man håller för streckkoden som på bilden nedan:
how to make animated gif
Då ser det ut som att du håller i ett vanligt busskort, då baksidan på busskorten ju också är vita likt nyfallen snö! Man gör som vanligt när man plankar med ett busskort, bara att man inte behöver vara rädda att det ska börja pipa. Du går helt enkelt bara förbi kortläsaren och håller upp kortet och går in. Ibland hojtar busschaufförskan/busschauffören till och säger att det inte pep och då har man ett sms förberett med en biljett som man snabbt slänger iväg och visar upp med ett leende på läpparna! Om du har ett busskort med dig är det bara att hålla handen för och inte vara för nära själva kortläsaren, och om du blir tillsagd är det bara att betala!
 
Fyra tips på hur man enligt mig plankar bäst: 
1: Ha musik i öronen. Eller prata med någon i telefon. Eller ha i alla fall hörlurar i öronen.
2: Se tonårstrött ut.
3: Gå helst på sist av alla som kliver på, slink före någon som betalar med bankkort och därmed har förarens uppmärksamhet eller gå i mitten av en folksamling.
4. Håll alltid koll efter kontrollanter då det blir en otrevlig kostnad på 1200 pix om du haffas. 
 
Läs mer på planka.nu!

Kommentarer
Postat av: z

naaajs ska planka loss nu

2013-01-02 @ 09:46:44
Postat av: Aina

NE NU

Svar: men GUUUUUUUUUU förlåt Aina :/
Gustaf Bergendahl

2013-01-06 @ 19:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0