Han hördes vara en mycket upptagen man, den där Melefors

 
Här börjar historien om Mikael Melefors hästmassagemottagning. Historien kommer att bli ett verk av mitt sinne och har ingenting med verkligheten att göra. Mikael heter egentligen något annat.
 
Det är högsommar. För Mikael Melefors hästmassagemottagning betyder det bråda tider. Utanför dörren ringlar kön med allt från shetlandsponnys till falabellor. Det är varmt i den stekande julisolen.
 
- Nästa! ropade Mikael från dörröppningen till mottagningsrummet. Hans panna var svettig efter att just ha avslutat en 20-minuters hot stone-massage på ett gotlandsruss. Nästa kund var ännu en nordsvensk med ryggproblem. Mikael suckade. "Ännu en nordsvensk med ryggproblem" tänkte han innan han stängde dörren efter dem för att påbörja den sedvanliga shiatsu-behandlingen.
 
Den affärsidé som Mikael gång på gång blivit utskrattad för, av både släkt och vänner, visade sig ha blivit en succé utan motstycke. Visst gick det lite segt i början, men efter en mycket klipsk annonseringkampanj längs med Umåkers träningsbana formligen exploderade intresset för pållemassage.
Mikael har till och med behövt utöka personalstyrkan för att möta den allt växade efterfrågan och anställt både en receptionist vid namn Erika och en assistent, Vidar. Det karaktäristiska ljudet från backelittelefonen ljöd ännu en gång.
 
- Välkommen till Mikael Melefors hästmassagemottagning, hur kan jag hjälpa dig? svarade Erika
- Hej, mitt namn är Hans, och jag skulle vilja boka in en tid för mitt fullblod, Ajax. Han har blivit så hemskt stel i benmusklerna den senaste tiden och skulle VERK LI GEN behöva lite uppmjukning.
- Hmm, ja vi ska se... sa Erika och bläddrade genom kalendern. Herr Melefors skulle kunna klämma in er, han har en lucka den 22:a november mellan 14:10 och 14:30. Skulle det fungera?
- Den 22:a november?! utbrast Hans. Men Ajax är stel nu, vi vet inte hur länge han klarar sig utan gedigen professionell hjälp!!" nästan skrek den upprörda rösten i telefonluren.
 
Fortsättning följer (förmodligen om aslång tid pga åker till Norrbyskär i morgon så fortsätt gärna historien genom att kommentera just DITT förslag till fortsättning av den rafflande historien om "Hästmassören som försvann".
 
 
 

Kommentarer
Postat av: agnes

allså gustaf jag DÖR

2013-07-08 @ 00:23:08
URL: http://pandasoppa.blogspot.com
Postat av: Anonym

fortsättning TAKc

2013-07-25 @ 00:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0